Onze maatpakken hebben maar één maat:
uw maat.


Het perfecte maatpak bestaat
Steeds meer mannen kiezen voor exclusiviteit en comfort en kiezen voor een gepersonaliseerd kostuum dat exclusief en op maat is gemaakt. Een pak dat perfect past bij hun eigen lichaam, hun eigen smaak en eigen persoonlijkheid. Het made-to-measure-concept van Walter de Lange kun je niet gewoonweg vergelijken met andere kledinglijnen op maat. De individuele wensen van u als klant  en de kwaliteit van de materialen staan voor ons centraal. Of het nu gaat om uw businesskostuum, uw trouwkostuum of uw gelegenheidskleding.

Uw eigen stijl
U kiest een stof uit onze Scabal collectie van meer dan 5.000 referentiematerialen. U bepaalt zelf de stijl, het soort knopen, de voering en alle opties die u erop wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een binnenzak met ruimte voor uw smartphone of een grote binnenzak met plaats voor bijvoorbeeld een vliegticket. Met uw initialen die op het binnenvest worden geborduurd en de contrasterende onderkraag in de kleur die u zelf kiest, wordt uw pak helemaal uniek.

Maatoverhemden van Van Laack
Al meer dan 130 jaar zet het Van Laack maatoverhemd de toon op het gebied van topkwaliteit en verfijnd vakmanschap. In onze traditie is elk Van Laack overhemd een perfecte creatie. Een Van Laack overhemd onderscheidt zich door innovatieve oplossingen en hedendaags ontwerp. Wij gebruiken alleen verfijnde en luxe stoffen voor onze maatshirts, zowel voor het klassieke zakenoverhemd, als het smart-casual overhemd. Opvallende en verfijnde details maken elk Van Laack overhemd uniek. In elke maat en pasvorm. Een Van Laack maatoverhemd is de ultieme compositie, waarbij exclusieve stoffen en superieur vakmanschap gecombineerd zijn met comfort en pasvorm, resulterend in een ultieme draagbeleving.

Kom passen in onze winkel
Een comfortabel maatpak begint met het zorgvuldig opmeten van de lichaamsmaten die voor iedere man uniek zijn. Wij hebben uitgebreide pas-series zodat u van te voren het draagcomfort van uw kostuum kunt ervaren.  U wilt immers vooraf zelf kunnen bepalen aan welke snit en pasvorm het beste bij u past. Hierna worden uw specifieke wensen en maten bepaald. Kom eens vrijblijvend passen in onze winkel en stel met onze experts uw persoonlijke maatpak samen.

In goed gezelschap
Met een maatkostuum vervaardigd uit de stoffen van Scabal bevindt u zich in goed gezelschap. Beroemdheden als Leonardo Di Caprio, Sean Connery, Pierce Brosnan, Kevin Costner, Justin Timberlake, David Beckham, Tom Cruise, Michaël Owen, John McCain, Bill Gates, Donald Trump lieten zich kleden in de exclusieve maatpakken van onze stoffenleverancier Scabal.